Vastag Csaba

Az X-Faktor első évadának győztese. 3 szólólemeze jelent meg többszörös platina.


Vastag Csaba Mar Tudom Coat Fashion Lab Coat

Az énekes és barátnője a Story magazin borítóján szerepeltek először együtt a nyilvánosság előtt.

. Kedvesével egy közös fotót osztott meg. Vastag Csaba és gyönyörű szerelme Evelin tavaly ősszel találkoztak egymással és gyorsan kiderült valami különleges van köztük. Nagy Feró mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt az utolsó pillanatokban pedig Takács.

17 kilótól szabadult meg az utóbbi időben. Az énekes sokáig volt szingli mivel két évvel ezelőtt szakított Görgényi Fruzsinával. A 40 éves énekes most először a legfrissebb Story magazinban mutatta meg újdonsült párját Evelint.

Szeretem a pizzát és a hamburgert Na meg persze Téged is - fogalmazott Csaba. Ez a 3 csillagjegy legdolgosabb mindenki közül. Vastag Csaba és párja Evelin tavaly ősszel ismerkedtek meg.

Vastag Csaba és Vastag Tomi édesanyja. Egészen múlt hétig azonban titkolta a nagyvilág előtt. Evelin nem a showbizniszben tevékenykedik.

Vastag Csaba néhány hónapja boldog párkapcsolatban él Evelinnel akivel villámgyorsan össze is költöztek és már szóba került a családalapítás is. Vastag Csaba és párja Evelin tavaly ősszel ismerkedtek meg. Vastag Csaba Fonogram-díjas magyar énekes.

Vastag Csaba új párja. Az első beszélgetéseket követően az énekes sms-ekkel kezdte bombázni kiszemeltjét kis idővel később pedig szerelem alakult ki közöttük. Ismét rátalált a szerelem Vastag Csabára.

605k Followers 75 Following 1477 Posts - See Instagram photos and videos from Vastag Csaba csabavastag. CSABA VASTAG és gyönyörű szerelme Evelin találkozott tavaly ősszelVastagCsaba szerelmemegmutatta csinálnak ágybanCSABA VASTAG és gyönyörű szerelme Eve. A fotósorozathoz készült interjúban pedig arról meséltek az a bizonyos szikra az első pillanattól kezdve érezhető volt kapcsolatuk incselkedéssel és csipkelődéssel indult.

Vastag Csaba és gyönyörű szerelme Evelin tavaly ősszel találkoztak egymással és gyorsan kiderült valami különleges van köztük. Testvére Vastag Tamás szintén magyar énekes hasonlóképp az X-Faktor első szériájának egyik versenyzője volt. Az énekes a Story magazinnak mutatta meg új szerelmét Evelint akivel már hónapok óta egy párt alkotnak össze is költöztek - szúrta ki a 24hu.

Az X-Faktor első szériájának győztese sokáig volt szingli mivel két évvel ezelőtt szakított Görgényi Fruzsinával akit Magyarország főleg a Barátok közt. A Popdaráló és az X-Faktor című műsorok révén vált országosan ismertté de már előtte is tevékenykedett színházi darabokban musicalekben. 1 day agoVastag Csaba nem akarta tovább húzni a dolgot és nyár elején májusban hivatalosan is bejelentette hogy újra rátalált a boldogság ráadásul fülig szerelmes - írja a promotionshu.

Vastag Csaba megmutatta a szerelmét. Bár a népszerűsége nem változott megjelenéséről nem mondható el ugyanez. Azonnal belopta magát a mentorok és a közönség szívébe s hétről hétre egyre jobb produkciókkal bizonyította be tehetségét.

Vastag Csaba nem akarta tovább húzni a dolgot és nyár elején májusban hivatalosan is bejelentette hogy újra rátalált a boldogság ráadásul fülig szerelmes. Elmondásuk szerint szerelem volt első látásra bár ezt csak később ismerték be egymásnak. Először mutatta meg új párját Vastag Csaba aki úgy érzi megtalálta a másik felétAz X-Faktor korábbi győztese már hónapok óta együtt él Evelinnel akivel nagy családot legalább négy gyereket szeretnének s ha lehet nem nagy korkülönbséggel.

A lánykérésre azonban még nem került sor. Vastag Csaba az X-Faktor legelső 2010-es évadában tűnt fel testvérével Vastag Tamással együtt. 17 hours agoVastag Csaba nemrég Instagram-oldalán mutatta meg hogy milyen is a romantikusabb oldala.

Evelin nem a showbizniszben. A rajongók is odáig vannak értük. Vastag Csaba már hónapok óta együtt él új barátnőjével.

Az első beszélgetéseket követően az énekes sms-ekkel kezdte bombázni kiszemeltjét kis. A sármos zenész annyira odavan a kedveséért hogy már a családalapításra is készen áll. Jelenleg tanul emellett pedig a saját vállalkozását is igyekszik beindítani hogy anyagilag teljesen független lehessen.

Alapvetően szerelem volt első látásra de ezt. Vastag Csaba és gyönyörű szerelme Evelin tavaly ősszel találkoztak egymással és gyorsan kiderült valami különleges van köztükMint azt megírtuk az első beszélgetéseket követően az énekes SMS-ekkel kezdte bombázni kiszemeltjét kis idővel később pedig szerelem alakult ki közöttükMostanra a legfontosabb személyekké váltak egymás életében amit jól mutat. Az énekes és párja hamburgert és pizzát készített amit jóízűen fogyasztottak el.

A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Vastag Csaba már össze is költözött új szerelmével Fotó. Vastag Csaba háromszoros Fonogram díjas előadó.

Csabát rengetegen keresték az elmúlt napokban hogy meséljen a kapcsolatáról egyedül a Fókusszal. Hónapok óta együtt él új szerelmével Vastag Csaba fotó Vastag Csaba új szerelem. Most édesanyjának segít a fogyásban akire fiához hasonlóan.

Vastag Csaba párjával közös képet osztott meg Instagram-oldalán és azzal kívánt boldog névnapot új szerelmének Evelinnek akivel néhány hónapja boldog párkapcsolatban él. Elmondásuk szerint szerelem volt első látásra bár ezt csak később ismerték be egymásnak. A Legboldogabb Névnapot Kívánom.

SzerzőkSterbinszky Károly Vastag Csaba Béres Attila Ujvári Zoltán SzilveszterKlip alkotókOperatőr.


Vele Csokolozott Vastag Csaba Http Www Nlcafe Hu Sztarok 20140224 Vastag Csaba Kiss Orsi Produkcio X Faktor Celebrities


Ryan Seacrest Hosts Live For First Time Without Kelly Ripa We Miss You Already Kelly Ripa Ryan Seacrest Ryan


Pin By Fruzsinagombos On Csak Ugy Men Swimwear Trunks


Bejelentette Vastag Csaba Eddig Titkolta De Most Kiderult


Pin Na Nastence Onerepublic


Vastag Csaba Hattal All A Lelked Official Lyric Video Lyrics Video Official


Vastag Csaba Gyere Haza Official Audio Youtube Audio Music Songs Official


Pin On Zenek


Nem Lathatja Testvere Gyermeket Vastag Csaba Meg Az Utcajukig Sem Mentem El Itthon Dolgozom Alkotok Es Ha Vege Ennek Az Egesznek Ujra Egyutt Le Instagram


Komoly Keressel Fordult Az Emberekhez Vastag Csaba De Most Ez Az Egyetlen Modja Hogy Tuleljuk Ezt Az Idoszakot Ezert Is Javaslom Mens Sunglasses Men Pilot


Kozzeteve Itt Show


Vastag Tamas Vastag Csaba Orizd Az Almod Official Youtube Music History


Vastag Csaba Gorgenyi Fruzsina Fashion Women Women S Top


Vastag Csaba Square Sunglasses Square Sunglasses Men Square Sunglass


Vastag Tamas Es Vastag Csaba Orizd Az Almod Mig Elsz Film Dailymotion Rayban Wayfarer Mens Sunglasses Men


Vastag Csaba Feat Burai Krisztian Palimadar Official Music Video Amazon


Rozsnyai Attila Rozso Morikum Kultur Froccs Fesztival Lamberg Kastely Mor Vastag Csaba Koncert Ateles Tobb Kep Attilatol Www Facebook Com Csok Concert


Vastag Tamas 3x3 Hivatalos Full Hd Videoklip Full Hd Youtube 3x3


Vastag Csabanak Ezert Nincs Gyereke A Kapcsolatanak Is Ez Lett A Veszte Fashion Chain Necklace

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel